Narušavanje javnog reda i mira u Pleternici i Požegi

U utorak, 1. rujna oko 1,30 sati u Pleternici, na Trgu Zrinskog i Frankopana, javni red i mir narušio je 20-godišnjak pod utjecajem alkohola (2,11 g/kg) tako što je bez povoda vikao i galamio. Policijski službenici su ga upozorili na što se oglušio te započeo s vrijeđanjem.

 
 
Tijekom jučerašnjeg dana na području PU požeško-slavonske zabilježeno je:

- dva narušavanja javnog reda i mira (u Požegi  i Pleternici);

U utorak, 1. rujna oko 1,30 sati u Pleternici, na Trgu Zrinskog i Frankopana, javni red i mir narušio je 20-godišnjak pod utjecajem alkohola (2,11 g/kg) tako što je bez povoda vikao i galamio. Policijski službenici su ga upozorili na što se oglušio te započeo s vrijeđanjem. Kako je prijetila opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja smješten je u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Protiv njega slijedi optužni prijedlog.

U utorak, 1. rujna oko 4.40 sati u Požegi, u Cirakijevoj ulici, 51-godišnjak je narušio javni red i mir na način da je na sav glas vikao i galamio te vrijeđao policijske službenike. Kako je odbio dati osobne dokumente na uvid te se oglušio na zapovijed policijskih službenika da pođe s njima uz uporabu sredstava prisile doveden je u prostorije policije. Kako je prijetila opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja smješten je u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Ostalih događaja interesantnih za medije nije bilo.


Stranica