Izvješće o događajima proteklog vikenda

U subotu, 29. kolovoza oko 11.20 sati u Požegi, u Industrijskoj ulici, 34-godišnji vozač autobusom „iveco“, požeških registracijskih oznaka, uključivao se u promet, a da nije propustio sva vozila koja su se kretala prometnom površinom na koju se uključuje. Uslijed navedenog 18-godišnji vozač motociklom „ktm“, požeških registracijskih oznaka, udario je u bočnu stranu autobusa kojom prilikom je zadobio tjelesne ozljede.

 
Tijekom proteklog vikenda na području PU požeško-slavonske zabilježeno je:

- jedna šumska krađa (u blizini Latinovca);

U vremenskom razdoblju od 01. do 28. kolovoza u šumi u blizini mjesta Latinovac posječeno je i odvezeno 57 stabala raznih vrsta drva. Za počiniteljem se traga i protiv njega slijedi kaznena prijava.

- jedna prometna nesreća s ozlijeđenom osobom (u Požegi) i devet prometnih nesreća s materijalnom štetom (četiri u Požegi te po jedna u Pleternici, Vetovu, Krivaju, Biškupcima i Pakracu);

U subotu, 29. kolovoza oko 11.20 sati u Požegi, u Industrijskoj ulici, 34-godišnji vozač autobusom „iveco“, požeških registracijskih oznaka, uključivao se u promet, a da nije propustio sva vozila koja su se kretala prometnom površinom na koju se uključuje. Uslijed navedenog 18-godišnji vozač motociklom „ktm“, požeških registracijskih oznaka, udario je u bočnu stranu autobusa kojom prilikom je zadobio tjelesne ozljede.

- jedan pronalazak neeksplodiranih ubojitih sredstava (u Pakracu);

U petak, 28. kolovoza oko 10 sati u Pakracu, u ulici Kalvarija, 43-godišnji građanin pronašao je minu. Policijski službenici su utvrdili da se radi o pješačkoj rasprskavajućoj mini PRM-1 zaostaloj iz Domovinskog rata koju su izuzeli i pohranili u za to predviđen prostor do uništenja.

- pet narušavanja javnog reda i mira (dva u Požegi te po jedno u Kaptolu, Vetovu i Ratkovici);

- pet nasilničkih ponašanja u obitelji (u Požegi, Pleternici, Alagincima, Kusonjama i Kuzmici).

Ostalih događaja interesantnih za medije nije bilo.


Stranica