Dvije teške krađe i prometne nesreće

U vremenskom razdoblju od 17. srpnja do 09. rujna 2009. godine u Pakracu, u ul. Radničko naselje, u krugu poduzeća „Papuk“, NN počinitelj je izvršio provalu u trafostanicu

 
IZVJEŠĆE O DOGAĐAJIMA NA PODRUČJU PU POŽEŠKO-SLAVONSKE
za dan 08./09. rujna 2009. godine
 
 
             Tijekom proteklog dana na području PU požeško-slavonske zabilježena je:
 

- dvije teške krađe provaljivanjem (u Pakracu);

            U vremenskom razdoblju od 17. srpnja do 09. rujna 2009. godine u Pakracu, u ul. Radničko naselje, u krugu poduzeća „Papuk“, NN počinitelj je izvršio provalu u trafostanicu i tom prilikom demontirao i otuđio bakrene dijelove visokonaponskog transformatora. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela u tijeku je kriminalistička obrada nad dvije muške osobe.
 
            Od 06. do 09. rujna 2009. godine u vremenu od 18,00 do 07,00 sati u Pakracu, na Trgu 76. bataljuna, NN počinitelj je provalio u devastirane prostorije tvrtke „Budućnost Pakrac“ i tom prilikom otuđio tehničku robu. Za počiniteljem se trag i protiv njega slijedi kaznena prijava.
 
- prometna nesreća s povrijeđenim osobama (u Pleternici) i jedna prometna nesreća s materijalnom štetom (u Požegi); 

            Dana 09. rujna 2009. godine u 18,30 sati u Pleternici, na raskrižju Vinogradske i ulice Prilaz, 59-godišnji vozač osobnog automobila marke „renault clio“, požeških reg. oznaka, uslijed neprilagođene brzine kretanja i vožnje pod utjecajem alkohola (1,37 g/kg) izgubio je nadzor nad vozilom i sletio s kolnika. Tom prilikom vozač je zadobio lake tjelesne ozljede.  

 - narušavanja javnog reda i mira (u Pleternici);
 
- dva požar (u Lipiku i Vukojevici) Novoj Ljeskovici).
 
             Drugih posebnosti nije bilo.


Stranica