Izigravanje zabrana i krivotvorenje isprava

U četvrtak, 10. rujna oko 4.25 sati u Požegi, na Trgu Svetog Trojstva, u prometu je zatečen 24-godišnji vozač kako upravlja osobnim automobilom „opel kadett“, požeških registracijskih oznaka, za vrijeme dok mu je pravomoćnim rješenjem izrečena

 
 
Tijekom jučerašnjeg dana na području PU požeško-slavonske zabilježeno je:

- jedno izigravanje zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude (u Požegi);

U četvrtak, 10. rujna oko 4.25 sati u Požegi, na Trgu Svetog Trojstva, u prometu je zatečen 24-godišnji vozač kako upravlja osobnim automobilom „opel kadett“, požeških registracijskih oznaka, za vrijeme dok mu je pravomoćnim rješenjem izrečena sigurnosna mjera zabrane upravljanja vozilima „B“ kategorije. Nadalje, utvrđeno je da vozilom upravlja pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1,73 g/kg, a kako je prijetila opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja smješten je u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Protiv počinitelja slijedi kaznena prijava i optužni prijedlog.

- jedno krivotvorenje isprava (u Novoselcima);

U petak, 11. rujna oko 3 sata u Novoselcima u prometu je zatečen 20-godišnjak kako upravlja osobnim automobilom „renault clio“ na koji je stavio nepripadajuće registracijske oznake. Protiv njega slijedi kaznena prijava.

- tri prometne nesreće s materijalnom štetom (u Požegi);

- jedan požar na poljoprivrednim površinama (u Novim Bešincima);

U četvrtak, 10. rujna oko 12.30 sati u Novim Bešincima, 75-godišnjak je vršio spaljivanje biljnog otpada kojom prilikom se požar, zbog utjecaja vjetra i nepoduzimanja preventivnih radnji, proširio na okolne parcele i opožario 1,5 hektara. Prilikom gašenja požara 75-godišnjak je zadobio teške tjelesne ozljede. 

Ostalih događaja interesantnih za medije nije bilo.



Stranica