Prometna nesreća s poginulim osobama

Dana 14. rujna 2009. godine u 00,30 sati u Novom Selu, u ul. Hrvatskih dragovoljaca, 22-godišnji vozač osobnog automobila marke „vw golf“, imotskih reg. oznaka, uslijed neprilagođene brzine kretanja izgubio je nadzor nad vozilom u zavoju i sletio s kolnika u korito

 
IZVJEŠĆE O DOGAĐAJIMA NA PODRUČJU PU POŽEŠKO-SLAVONSKE

za vremensko razdoblje od 11. do 14. rujna 2009. godine

             Tijekom proteklog vikenda na području PU požeško-slavonske zabilježena je:

- teške krađe provaljivanjem (u Požegi);

            Dana 12./13. rujna 2009. godine u vremenu od 23,00 do 05,30 sati u Požegi, u ul. Pavla Radića, NN počinitelj je provalio u ugostiteljski objekat „Sportak – Smash“ i tom prilikom otuđio manji novčani iznos, sladoled i bezalkoholno piće. Za počiniteljem se traga i protiv njega slijedi kaznena prijava.
 - prometna nesreća s poginulim osobama (u Novom Selu);

            Dana 14. rujna 2009. godine u 00,30 sati u Novom Selu, u ul. Hrvatskih dragovoljaca, 22-godišnji vozač osobnog automobila marke „vw golf“, imotskih reg. oznaka, uslijed neprilagođene brzine kretanja izgubio je nadzor nad vozilom u zavoju i sletio s kolnika u korito Novljanskog potoka. U prometnoj nesreći na mjestu događaja smrtno je stradao 26-godišnji putnik iz vozila i vozač, dok je u OŽB Požega prilikom ukazivanja liječničke pomoći preminuo i 33-godišnji putnik iz vozila. Na mjesto događaja izašli su Istražni sudac Županijskog suda u Požegi i Županijski državni odvjetnik.

- dvije prometne nesreće s povrijeđenim osobama (u Požegi) i pet prometnih nesreća s materijalnom štetom (dvije u Požegi, te po jedna u Kutjevu, Jakšiću i Kuzmici);

            Dana 12. rujna 2009. godine u 21,40 sati u Požegi, u ul. Vranduk, 13-godišnje dijete prilikom upravljanja četverociklom marke „kazuma-falcon 150“, bez reg. oznaka, uslijed neprilagođene brzine kretanja izgubilo je nadzor nad vozilom i sletjelo u putni kanal. Tom prilikom dječak je zadobio teške tjelesne ozljede. Protiv 40-godišnjeg oca, koji je djetetu dao vozilo na upravljanje prije stjecanja prava slijedi optužni prijedlog.

            Dana 13. rujna 2009. godine u 12,30 sati u Požegi, u Orljavskoj ulici, 19-godišnji vozač motocikla marke „ktm“, požeških reg. oznaka, uslijed neprilagođene brzine kretanja prednjim dijelom vozila udario je u zadnji dio teretnog automobila marke „daimler“ požeških reg. oznaka koje je skretalo u lijevo u odvojak Orljavske ulice, a kojim je ispred njega upravljao 30-godišnji vozač. U prometnoj nesreći vozač motocikla zadobio je lake tjelesne ozljede.

- četiri narušavanja javnog reda i mira (u Pleternici, Vidovcima i dva u Požegi);

- tri nasilnička ponašanja u obitelji (u Požegi, Ratkovici i Kneževcu);

- dva požar bez materijalne štete (u Kutjevu i Radovancima).

 
            Drugih posebnosti nije bilo.


Stranica