Teška krađa i napad na policijskog službenika

U četvrtak, 17. rujna oko 21.30 sati u Požegi, Hrvatskih branitelja bb, u prostorijama Policijske postaje Požega, prilikom prekršajne obrade zbog vrijeđanja i omalovažavanja policijskih službenika te više prometnih prekršaja, 57-godišnjak je tjelesno napao

 
Tijekom jučerašnjeg dana na području PU požeško-slavonske zabilježeno je:

- jedna teška krađa (u Donjoj Obriježi);

U četvrtak, 17. rujna u vremenu od 9.30 do 11 sati u Donjoj Obriježi, iz obiteljske kuće otuđena je veća količina novca. Za počiniteljem se traga i protiv njega slijedi kaznena prijava.

- jedan napad na policijskog službenika (u Požegi);

U četvrtak, 17. rujna oko 21.30 sati u Požegi, Hrvatskih branitelja bb, u prostorijama Policijske postaje Požega, prilikom prekršajne obrade zbog vrijeđanja i omalovažavanja policijskih službenika te više prometnih prekršaja, 57-godišnjak je tjelesno napao policijskog službenika. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

- dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama (u Požegi) i četiri prometne nesreće s materijalnom štetom (tri u Požegi i jedna u Kuzmici).

U četvrtak, 17. rujna oko 18.30 sati u Požegi, na raskrižju ulica Varelovac i Eugena Kvaternika, 22-godišnja vozačica, zbog neprilagođene brzine, izgubila je nadzor nad mopedom „baotian“, požeških registracijskih oznaka i pala na kolnik. Tom prilikom je zadobila lake tjelesne ozljede.

U četvrtak, 17. rujna oko 18.50 sati u Požegi, u Dubrovačkoj ulici, 42-godišnja vozačica, zbog neprilagođene brzine, mopedom „baotian“, požeških registracijskih oznaka, udarila je u osobni automobil koji se zaustavio ispred nje radi propuštanja vozila iz suprotnog smjera. U prometnoj nesreći vozačica mopeda zadobila je teške tjelesne ozljede.


Stranica