Krađa i narušavanje javnog reda i mira

U srijedu, 23. rujna u Lipiku, u ulici Hrvatske mladeži, prije i za vrijeme nogometne utakmice između NK „Lipik“ i NK „Hajduk“ policijski službenici su postupali prema šest osoba

 
Tijekom jučerašnjeg dana na području PU požeško-slavonske zabilježeno je:

- jedna krađa (u Pleternici);

U srijedu, 23. rujna u vremenu od 19.15 do 19.30 sati u Pleternici, u ulici Ivana Šveara, iz ureda poslovođe pekarnice otuđen je dnevni utržak. Za počiniteljem se traga i protiv njega slijedi kaznena prijava.

- jedna prometna nesreća s materijalnom štetom (u Alilovcima);

- dva narušavanja javnog reda i mira (u Frkljevcima i Lipiku);

U srijedu, 23. rujna oko 11.45 sati u Frkljevcima, 75-godišnjak je zbog neriješenih međususjedskih odnosa, verbalno napao 70-godišnjaka. Protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

U srijedu, 23. rujna u Lipiku, u ulici Hrvatske mladeži, prije i za vrijeme nogometne utakmice između NK „Lipik“ i NK „Hajduk“ policijski službenici su postupali prema šest osoba. Naime, 21-godišnjak pod utjecajem alkohola (3,16 g/kg) pokušao je ući u prostor športskog objekta zbog čega je zadržan do završetka utakmice. Nadalje, dvojica starosti 21 i 23 godine nedopušteno su ušli u natjecateljski prostor, a dvojica starosti 22 i jedan starosti 20 godina bacali su predmete u natjecateljski prostor. Protiv njih slijede optužni prijedlozi zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju nereda na športskim natjecanjima.

- jedno nasilničko ponašanje u obitelji (u Vidovcima).


Stranica