U prometnim nesrećama ozlijeđene četiri osobe

Slika policija03.jpg

U četvrtak, 24. rujna oko 17.40 sati u Jakšiću, u Osječkoj ulici, 18-godišnji vozač osobnim automobilom „fiat punto“, požeških registracijskih oznaka, skretao je u lijevo na kolni ulaz, a da nije propustio sva vozila koja se kreću iz suprotnog smjera.

 
Tijekom jučerašnjeg dana na području PU požeško-slavonske zabilježeno je:

- dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama (u Jakšiću i Drškovcima) i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom (u Kuzmici i Požegi);

U četvrtak, 24. rujna oko 17.40 sati u Jakšiću, u Osječkoj ulici, 18-godišnji vozač osobnim automobilom „fiat punto“, požeških registracijskih oznaka, skretao je u lijevo na kolni ulaz, a da nije propustio sva vozila koja se kreću iz suprotnog smjera. Tom prilikom na prednju stranu njegova vozila naletio je osobni automobil „opel astra“, požeških registracijskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 31-godišnjak pod utjecajem alkohola (0,55 g/kg). U prometnoj nesreći oba vozača i putnik iz „opela“ zadobili su lake tjelesne ozljede.

U četvrtak, 25. rujna oko 2.30 sati u Drškovcima, u ulici Braće Radić, 18-godišnji vozač pod utjecajem alkohola (1,77 g/kg) upravljao je mopedom „derbi senda“, požeških registracijskih oznaka, bez zaštitne kacige. Uslijed utjecaja alkohola izgubio je nadzor nad mopedom i udario u parkirani osobni automobil „opel vectra“, požeških registracijskih oznaka, i tom prilikom zadobio lake tjelesne ozljede.

- tri narušavanja javnog reda i mira (u Frkljevcima, Vlatkovcu i Požegi).


Stranica