Prometne nesreće i prekroračenje radnog vremena

U četvrtak, 15. listopada oko 2.50 sati u Požegi, u ulici Pavla Radića, 50-godišnji vozač zbog neprilagođene brzine u zavoju, izgubio je nadzor nad osobnim automobilom „vw golf“, požeških registracijskih oznaka, i sletio s kolnika te udario u drvo i betonski stup javne rasvjete

 
Tijekom jučerašnjeg dana na području PU požeško-slavonske zabilježeno je:

- dvije prometne nesreće s materijalnom štetom (u Požegi);

U četvrtak, 15. listopada oko 2.50 sati u Požegi, u ulici Pavla Radića, 50-godišnji vozač zbog neprilagođene brzine u zavoju, izgubio je nadzor nad osobnim automobilom „vw golf“, požeških registracijskih oznaka, i sletio s kolnika te udario u drvo i betonski stup javne rasvjete. Protiv njega slijedi obvezni prekršajni nalog zbog neprilagođene brzine.

Istoga dana oko 10.40 sati u Požegi, na Trgu Sv. Trojstva, 71-godišnji vozač prilikom uključivanja u promet s parkirališnog mjesta, osobnim automobilom „mercedes“, požeških registracijskih oznaka, udario je u bočnu stranu osobnog automobila „vw golf“, požeških registracijskih oznaka, koji se kretao kolnikom navedenog trga. Nakon prometne nesreće 71-godišnjak je napustio mjesto događaja no naknadno je pronađen. Protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog nepropisnog uključivanja u promet i napuštanja mjesta događaja.

- jednu povredu lokalnih propisa (u Pakracu);

U petak, 16. listopada u 00.30 sati u Pakracu, u ulici Petra Preradovića, iz ugostiteljskog objekta se čula glasna glazba dok je u unutrašnjosti zatečeno nekoliko gostiju. Kako je odlukom Grada Pakraca ugostiteljskom objektu dozvoljeno radno vrijeme do 24 sata zbog prekoračenja radnog vremena slijedi izvješće Državnom inspektoratu.

- dva nasilnička ponašanja u obitelji (u Drškovcima i Eminovcima).


Stranica