Krivotvorenje isprava i prometna nesreća

Slika slike/vozacka_dozvola.JPG

U utorak, 20. listopada dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 50-godišnjim građaninom s prebivalištm na području Pakraca, kojom prilikom je utvrđeno da je tijekom siječnja ove godine nabavio krivotvorenu vozačku dozvolu MUP-a Srbije

Pakrac
 Foto: ilustracija
U utorak, 20. listopada dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 50-godišnjim građaninom s prebivalištm na području Pakraca, kojom prilikom je utvrđeno da je tijekom siječnja ove godine nabavio krivotvorenu vozačku dozvolu MUP-a Srbije na osnovu koje je u veljači ishodovao vozačku dozvolu Republike Hrvatske. Vozačka dozvola mu je oduzeta i protiv njega slijedi kaznena prijava zbog krivotvorenja isprava i ovjeravanja neistinitog sadržaja.
 

Istoga dana oko 7.50 sati u Vidovcima, u ulici Stjepana Radića, 8-godišnja djevojčica je pretrčavala kolnik na obilježenom pješačkom prijelazu na kojem se prometom upravlja prometnim svjetlima iako je na semaforu bilo upaljeno crveno svjetlo za prolaz pješaka. Tom prilikom došlo je do naleta osobnog automobila na dijete koje je od udara palo na kolnik i zadobilo lake tjelesne ozljede.



Stranica