Prijem policijskih službenika-vježbenika

Slika prijem-vjezbenika-naslovna.jpg
Požega 

Foto: PU požeško-slavonska

Danas, 9. studenog 2009. godine u PU požeško-slavonskoj započelo je s radom 16 policijskih-službenika – vježbenika koji su uspješno završili Program obrazovanja odraslih za zanimanje policajac na Policijskoj akademiji.

Navedenih 16-ero polaznika raspoređeno je u Policijsku upravu požeško-slavonsku i to u sve policijske postaje, odnosno Policijske postaje Požega, Pakrac i Pleternica te Interventnu jedinicu policije.


Prijem policijskih službenika – vježbenika u prostorijama policijske uprave održao je načelnik Nikola Janković sa suradnicima.


Ovom su im prilikom načelnik PU Nikola Janković, zamjenik načelnika PU Dalibor Bauer te načelnik Odjela policije Anto Franjić i načelnik Odjela kriminalističke policije Željko Grgić čestitali na uspješnom završetku Programa prekvalifikacije.


Isti su također upoznati da im vježbenički staž traje 12 mjeseci za koje će vrijeme imati svoje mentore. Istaknuto je da će se za mentore odabrati policijski službenici koji će im zbog svog dugogodišnjeg iskustva u policijskom poslu, pomoći u svladavanju svih zadaća, te da se, kako svojim mentorima, tako i drugim policijskim službenicima slobodno obrate sa svim pitanjima i nejasnoćama, kako bi po završetku vježbeničkog rada i polaganja državnog stručnog ispita, postali što bolji policijski službenici i u budućnosti doprinosili kvaliteti rada i sigurnosti sredine u kojoj će raditi.



Stranica