Tijekom proteklog vikenda zabilježene su četiri prometne nesreće

Slika policija01.jpg

U petak, 20. studenog oko 15 sati u Požegi, u Osječkoj ulici, 44-godišnji vozač pod utjecajem alkohola (3.04 g/kg) koji je osobnim automobilom „opel astra“, požeških registracijskih oznaka, upravljao prije stjecanja prava na upravljanje

 
Foto:
ilustracija

U petak, 20. studenog oko 15 sati u Požegi, u Osječkoj ulici, 44-godišnji vozač pod utjecajem alkohola (3.04 g/kg) koji je osobnim automobilom „opel astra“, požeških registracijskih oznaka, upravljao prije stjecanja prava na upravljanje, udario je u dva zaustavljena osobna automobila. Kako je prijetila opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja smješten je u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva. 

U nedjelju, 22. studenog oko 5.15 sati u Završju, u ulici Zvonka Brkića, 33-godišnji vozač pod utjecajem alkohola (1,49 g/kg) zbog neprilagođene brzine i utjecaja alkohola izgubio je nadzor nad osobnim automobilom „opel corsa“, zagrebačkih registracijskih oznaka i sletio s kolnika na kolni ulaz, a potom i u odvodni kanal gdje se prevrnuo na krov.


Oko podneva u Požegi, u Mlinskoj ulici, 38-godišnji vozač pod utjecajem alkohola (1,29 g/kg) osobnim automobilom „vw polo“, požeških registracijskih oznaka, nepropisno je vršio radnju skretanja u lijevo zbog čega je udario u bočnu stranu osobnog automobila „opel corsa“, požeških registracijskih oznaka, koji ga je pretjecao, a koji je nakon udara sletio u putni kanal nakon čega se prevrnuo na krov.

Istoga dana oko 22.20 sati u Cerovcu, 67-godišnji vozač osobnim automobilom „renault 19“, francuskih registracijskih oznaka, prilikom mimoilaženja nije između svog vozila i vozila s kojim se mimoilazi držao dovoljan razmak uslijed čega je bočnim ogledalom udario u bočnu stranu osobnog automobila „vw passat“, požeških registracijskih oznaka, koji se kretao iz suprotnog smjera.



Stranica