Pronađeni grafiteri

Slika grafiti.jpg

Kriminalističkim istraživanjem nad četvoricom mlađih muških osoba starosti od 19 do 20 godina, svi s prebivalištem na području Grada Požege, utvrđeno je da su u noći 14./15. kolovoza 2009. godine u Požegi, na Trgu sv. Terezije na zgradi Obrtničke komore požeško-slavonske županije, u ulici Svetog

  Požega
Foto: PP Požega

Kriminalističkim istraživanjem nad četvoricom mlađih muških osoba starosti od 19 do 20 godina, svi s prebivalištem na području Grada Požege, utvrđeno je da su u noći 14./15. kolovoza 2009. godine u Požegi, na Trgu sv. Terezije na zgradi Obrtničke komore požeško-slavonske županije, u ulici Svetog Florijana na zgradi Županijskog suda u Požegi i na Trgu sv. Trojstva na zgradi Gradske tržnice, pomoću spreja plave boje ispisali više grafita navijačkog sadržaja. U vezi navedenog odgovorne osobe oštećenih objekata podnijele su prijedlog za kazneni progon. 

Istom prilikom utvrđeno je da su navedene grafite ispisali i na deset pročelja obiteljskih kuća i trgovačkih radnji na području Grada Požege (u Županijskoj i Cehovskoj ulici i ulicama Sv. Florijana, S. Radića i F. Thauzya) uključujući zgradu starog autobusnog kolodvora u Industrijskoj ulici.  Tom prilikom vlasnicima su pričinili materijalnu štetu.

Posebnim izvješće o utvrđenom je obaviješteno Općinsko državno odvjetništvo za mladež u Požegi.



Stranica