U dva dana sedam prometnih nesreća

Slika policija05.jpg

U srijedu, 6. siječnja 2010. godine oko 18.30 sati u Poljani, na raskrižju Antunovačke ulice i ulice Ljudevita Gaja, 21-godišnja vozačica osobnim automobilom „opel astra“, karlovačkih registracijskih oznaka, nije se zaustavila i propustila sva vozila koja se kreću cestom s prednošću prolaska

 

Foto: ilustracija

U srijedu, 6. siječnja 2010. godine oko 18.30 sati u Poljani, na raskrižju Antunovačke ulice i ulice Ljudevita Gaja, 21-godišnja vozačica osobnim automobilom „opel astra“, karlovačkih registracijskih oznaka, nije se zaustavila i propustila sva vozila koja se kreću cestom s prednošću prolaska. Tom prilikom udarila je u prednji dio osobnog automobila „renault kangoo“, daruvarskih registracijskih oznaka, kojim je upravljala 54-godišnjakinja. Nakon udara oba vozila su sletjela u putni kanal. Vozačice i njihovih dvoje putnika zadobili su lake tjelesne ozljede. Protiv 21-godišnjakinje slijedi optužni prijedlog.

Tijekom protekla dva nada zabilježeno je i šest prometnih nesreća s materijalnom štetom (četiri u Požegi te po jedna u Radnovcu i Završju).





Stranica