Narušavanja javnog reda i mira u Požegi

Slika //auto_policija07.jpg

U petak, 8. siječnja 2010. godine oko 18.15 sati prilikom postupanja zbog nasilja u obitelji u Kaptolu nad 51-godišnjakom pod vidnim utjecajem alkohola su uporabljena sredstva prisile, a prilikom liječničkog pregleda u OŽB Požega isti je vrijeđao policijske službenike. Kako je prijetila opasnost da će

 Požega

Foto: ilustracija


U petak, 8. siječnja 2010. godine oko 18.15 sati prilikom postupanja zbog nasilja u obitelji u Kaptolu nad 51-godišnjakom pod vidnim utjecajem alkohola su uporabljena sredstva prisile, a prilikom liječničkog pregleda u OŽB Požega isti je vrijeđao policijske službenike. Kako je prijetila opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja smješten je u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Protiv njega slijedi optužni prijedlog.

U nedjelju, 10. siječnja 2010. godine oko 2.30 sati u Požegi, u Mesničkoj ulici i na Trgu Svetog Trojstva, došlo je do verbalnog i tjelesnog sukoba četiri osobe starosti od 19 do 24 godine, svi pod utjecajem alkohola u koncentracijama od 0,79 do 1,59 g/kg. Protiv njih slijedi optužni prijedlog.

Nešto kasnije, oko 2.40 sati u Požegi, u Osječkoj ulici, prilikom pružanja liječničke pomoći u OŽB Požega 28-godišnjak vrijeđao je osoblje hitnog prijema i policijske službenike. Kako je odbio postupiti po naredbi policijskih službenika nad istim su uporabljena sredstva prisile te je, obzirom da je bio pod vidnim utjecajem alkohola, smješten u posebnu prostoriju ove policijske uprave do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Protiv njega slijedi optužni prijedlog.



Stranica