Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama u Jakšiću

Slika policajac01.jpg

U srijedu, 20. siječnja oko 9.25 sati u Jakšiću, u Osječkoj ulici, 25-godišnji vozač zaustavio je osobni automobil „vw golf“, požeških registracijskih oznaka, na kolniku radi skretanja u lijevo na zemljanu površinu i propuštanja vozila iz suprotnog smjera. Tom prilikom u zadnju stranu njegova vozila udario je

 Jakšić

Foto: ilustracija


U srijedu, 20. siječnja oko 9.25 sati u Jakšiću, u Osječkoj ulici, 25-godišnji vozač zaustavio je osobni automobil „vw golf“, požeških registracijskih oznaka,  na kolniku radi skretanja u lijevo na zemljanu površinu i propuštanja vozila iz suprotnog smjera. Tom prilikom u zadnju stranu njegova vozila udario je 76-godišnji vozač osobnim automobilom „mercedes“, požeških registracijskih oznaka, kojeg nije uspio pravovremeno zaustaviti zbog neprilagođene brzine. Nakon udara „golf“ je odbačen u lijevo te je udario u osobni automobil „opel vectra“, požeških registracijskih oznaka, koji se kretao iz suprotnog smjera, a koji je od udara odbačen van kolnika gdje je udario u parkirani osobni automobil „vw golf“, požeških registracijskih oznaka. U prometnoj nesreći 25-godišnji i 76-godišnji vozač zadobili su lake tjelesne ozljede. Protiv vozača „mercedesa“ slijedi obavezni prekršajni nalog.

Tijekom protekloga dana na području PU požeško-slavonske zabilježene su i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom (u Požegi i Deževcima).

 


Stranica