Protekloga dana zabilježene dvije prometne nesreće

Slika policija05.jpg

U srijedu, 10. veljače oko 14.10 sati u Kutjevu, u Zagrebačkoj ulici, kod skretanja za trgovački centar, prilikom skretanja u desno 55-godišnjakinja je prednjim dijelom osobnog automobila „vw polo“, požeških registracijskih oznaka, prešla na suprotni prometni trak i udarila u bočnu stranu osobnog

 Požega, Kutjevo

Foto: ilustracija


U srijedu, 10. veljače oko 14.10 sati u Kutjevu, u Zagrebačkoj ulici, kod skretanja za trgovački centar, prilikom skretanja u desno 55-godišnjakinja je prednjim dijelom osobnog automobila „vw polo“, požeških registracijskih oznaka, prešla na suprotni prometni trak i udarila u bočnu stranu osobnog automobila „mercedes“, požeških registracijskih oznaka, kojim je upravljao 33-godišnjak. Protiv vozačice slijedi obavezni prekršajni nalog.

Istoga dana, u vremenu od 16.40 do 17.15 sati u Požegi, u Osječkoj ulici, na parkiralištu trgovačkog centra nepoznato vozilo oštetilo je bočnu stranu parkiranog osobnog automobila „peugeot 206“, požeških registracijskih oznaka, nakon čega je napustilo mjesto događaja. Za istim se traga.



Stranica