Tri bijega s lica mjesta prometne nesreće

Slika policija03.jpg

U četvrtak, 11. veljače 2010. godine u vremenu od 5.20 do 13.30 sati u Požegi, u ulici Vjekoslava Babukića, nepoznato vozilo oštetilo je prednji branik parkiranog osobnog automobila „nissan sunny“, osječkih registracijskih oznaka, nakon čega je napustilo mjesto događaja

 Požega

Foto: ilustracija

U četvrtak, 11. veljače 2010. godine u vremenu od 5.20 do 13.30 sati u Požegi, u ulici Vjekoslava Babukića, nepoznato vozilo oštetilo je prednji branik parkiranog osobnog automobila „nissan sunny“, osječkih registracijskih oznaka, nakon čega je napustilo mjesto događaja. Za istim se traga.

Oko 11.35 sati u Požegi, u ulici Matice hrvatske, prilikom obilaženja 37-godišnji vozač je teretnim vozilom „citroen jumper“, požeških registracijskih oznaka, udario u bočno ogledalo nepropisno parkiranog osobnog automobila „nissan qashqai“, požeških registracijskih oznaka. Nakon udara napustio je mjesto događaja no naknadno je pronađen. Protiv vozača navedenih vozila slijede prekršajne prijave.

Istoga dana, u vremenu od 19.10 do 22.50 sati u Požegi, na Trgu Svetog Trostva, na obilježenom mjestu za parkiranje nepoznato vozilo oštetilo je zadnju stranu parkiranog osobnog automobila „citroen c5“, požeških registracijskih oznaka, nakon čega je napustilo mjesto događaja. Za istim se traga.



Stranica