Danas nastavljena potraga za nestalim Draženom Zlomislić

Slika /2014/Dan kapelanije/zlomislić.png

Na terenu se nalazi već broj pripadnika vojske, policije i HGSS-a

Foto: MUP
Danas 23. rujna 2020., od ranih jutarnjih sati, nastavljena je potraga za nestalim pripadnikom HV-a, Zlomislić Draženom iz mjesta Radovanci (općina Velika), čiji je nestanak prijavljen 17. rujna 2020., na području grada Đakova.
Za nestalim, danas traga 103 pripadnika HV-a, 22 pripadnika HGSS-a, s jednim psom i 22 policijska službenika koji pretražuju šire područje  od mjesta pronalaska Draženovog vozila, nedaleko od mjesta Sloboština, te sjeverozapadno područje općine Brestovac i to naseljena i nenaseljena mjesta, te napuštene objekte u toj zoni.
Konkretni tragovi koji bi ukazivali na lokaciju nestale osobe danas kao niti prethodnih dana nisu pronađeni, a tijekom današnjeg dana pretražen je prostor od preko 250 hektara.
Tijekom proteklih dana potrage za nestalim uz ljudstvo na terenu korištene su i bespilotne letjelice uz upotrebu termovizije te psi tragači.
Molimo građane ukoliko imaju bilo kakva korisna saznanja o nestaloj osobi da se jave na broj telefona 192, u najbližu policijsku postaju ili da informacije dostave putem mail-a pozesko-slavonska@policija.hr ili na nestali@nestali.hr.
 

Stranica