Dovršena kriminalistička istraživanja

Slika uhicenik02.jpg

 Dovršenim kriminalističkim istraživanjem pronađeni su počinitelji provala koji su tijekom noći sa srijede na četvrtak, 24./25. listopada 2012. godine, u Kaptolu na Trgu Vilima Korajca

Foto: ilustracija

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem pronađeni su počinitelji provala koji su tijekom noći sa srijede na četvrtak, 24./25. listopada 2012. godine, u Kaptolu na Trgu Vilima Korajca provalili u ugostiteljski objekt 35-godišnjakinje te iz njega otuđili alkoholna pića i nešto novca i u ugostiteljski objekt trgovačkog društva sa sjedištem u mjestu Komarovci iz kojeg su otuđili cigarete i također nešto novca. Policijski službenici utvrdili su da su počinitelji ovih kaznenih djela dvojica muškaraca s područja općine Kaptol starosti 21 i 25 godina te protiv njih slijedi posebno izviješće nadležnom državnom odvjetništvu, kao nadopuna kaznene prijave.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad četvoricom muškaraca starosti 44, 29 i dvojica 24 godine utvrđeno je da su tijekom noći s četvrtka na petak, 4./5. listopada 2012. godine na području općine Pakrac s objekta Hrvatske kontrole zračne plovidbe poskidali i otuđili oko 50 m2 bakrenih limova, koje su poslije prodali tvrtki za otkup sekundarnih sirovina na području Zagreba za iznos od 7 000 kuna. Slijedi posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave.

Kriminalističkim istraživanjem nad 44-godišnjakom iz Požege utvrđeno je da je 28. srpnja 2012. godine u Požegi u ulici Hrvatskih branitelja u prodavaonici 40-godišnjaka iz blagajne otuđio 2 200 kuna dok se prodavačica nalazila u skladištu. Protiv 40-godišnjeg počinitelja slijedi kaznena prijava.



Stranica