Dovršena kriminalistička istraživanja, otuđene motorne pile

Slika /Nove ilustracije/krimpolicija.jpg

Tijekom jučerašnjeg dana bilježi se prijava jedne krađe i dva dovršena kriminalistička istraživanja

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjim i 42-godišnjim hrvatskim državljanima s područja Požege, koje se sumnjiči da su u utorak, 12. ožujka 2019., u Emovačkom Lugu narušavali javni red i mir, na način da su se zbog ranijih nesuglasica verbalno i tjelesno sukobili, pri čemu je 42-godišnjak lakše ozlijeđen. Protiv njih slijedi optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Požegi.
Dovršeno je i kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Osijeka, kojeg se sumnjiči da je u utorak 26. ožujka 2019., u Grabarju počinio kazneno djelo „Teška krađa“, provalivši u obiteljsku kuću u vlasništvu 58-godišnjakinje. Slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.
U srijedu, 27. ožujka 2019., policijskim službenicima prijavio je 64-godišnjak iz mjesta Podgorje, da mu je u razdoblju od 4. do 27. ožujka ove godine, iz otključane garaže nepoznati počinitelj (ili više njih) otuđio dvije motorne pile. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela „Krađa“.
 

Stranica