Jedan lakše ozljeđen, više nesreća sa materijalnom štetom

Slika /Ilustracije server/zakon-promet.jpg

Ozljeđeni mladić stradao je u prometnoj nesreći u mjestu Dervišaga

U petak 10. travnja 2020., oko 11.10 sati u blizini mjesta Stara Lipa, 19-godišnji vozač koji je prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 1,33 promila upravljao osobnim automobilom marke „Audi“, slatinskih registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom te sletio u putni kanal. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 19-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog.
U ponedjeljak 13. travnja 2020., oko 4.15 sati u mjestu Dervišaga u Ulici Stjepana Radića, 20-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom te sletio u putni kanal i udario u betonsku cijev kolnog ulaza u vlasništvu 64-godišnjakinje nakon čega je vozilo od siline udara odbačeno na lijevi bok te naslonjeno na metalnu ogradu i zid kuće. U prometnoj nesreći 20-godišnji vozač je lakše ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog.
Tijekom proteklog vikenda dogodila su se i četiri bijega s mjesta prometne nesreće u
i to Požegi u Zrinskoj ulici, u Pleternici u ulicama Ivana Šveara i Stjepana Radića i u mjestu Ramanovci, dok jednu prometnu nesreću s materijalnom štetom bilježimo u mjestu Trenkovo.

Stranica