Više požara tijekom vikenda

Slika /Ilustracije server/požar grede.jpg

Zabilježen je i požar na obiteljskoj kući u Požegi

U petak 10. travnja 2020., oko 21.25 sati u blizini mjesta Sažije na neutvrđeni način je došlo do požara na zapuštenom zemljištu u kojem je izgorjela suha trava  i nisko raslinje.
U subotu 11. travnja 2020., oko 12.45 sati u Požegi u blizini Ulice Grgin dol, na neutvrđeni način je došlo do požara na divljem deponiju smeća.
Istoga dana oko 16 sati u Požegi u Ulici Salaški put, 60-godišnjak je plamenikom topio pčelinji vosak u limenom koritu te je došlo do zapaljenja voska prilikom čega se plamen proširio na sjenik, kukuruzanu i dio krovišta obiteljske kuće. U požaru je u potpunosti izgorjela kukuruzana, sjenik, 15 kvadrata krova, traktor, dvije samohodne kosilice i trimer, a materijalna šteta se procjenjuje na oko 150.000,00 kuna.
U ponedjeljak 13. travnja 2020., oko 14.45 sati u blizini mjesta Gradac na neutvrđeni način je došlo do požara na poljoprivrednom zemljištu nepoznatog vlasnika u kojem je izgorjela suha trava  i nisko raslinje.
Istoga dana, u večernjim satima, nedaleko mjesta Koprivna i Rasna (općina Brestovac) na neutvrđeni način je došlo do požara na neobrađenom i zapuštenom zemljištu nepoznatih vlasnika u kojem je izgorjela suha trava i nisko raslinje i to na površini od oko 30 hektara.
 
 

Stranica