Jedan narušavao i omalovažavao, drugi prosili pa svi završili na sudu

Slika /Ilustracije server/b-lisice.jpg

U Čaglinu je stariji muškarac vikao i vrijeđao, a u Požegi dvoje mlađih prosili

U petak, 5. travnja 2019., oko 18 sati, u Čaglinu, u ugostiteljskom objektu, 65-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1.59 promila je vikom i galamom narušavao javni red i mir, a prilikom postupanja policijskih službenika iste vrijeđao i omalovažavao.
On je smješten u posebnu prostoriju policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva i narednog dana uz optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira doveden dežurnom sudcu Prekršajnog odjela Općinskog suda u Požegi koji ga je saslušao, proglasio krivim i izrekao novčanu kaznu u iznosu od 1.600 kuna.

U subotu 6. travnja 2019., oko 15 sati, u ulici Njemačkoj u Požegi, zatečeni su dvoje 26-godišnjaka, državljana Rumunjske kako prosjače. Oni su uz optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda dovedeni dežurnom sudcu Prekršajnog odjela Općinskog suda u Požegi koji ih je saslušao, proglasio krivim i izrekao opomenu te zaštitnu mjeru udaljenja s područja Požege.

Stranica