Pod utjecajem alkohola skrivio prometnu nesreću u kojoj je lakše ozlijeđen

Slika /Promet/Leđa_palica.jpg

Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodile su se četiri prometne nesreće

FOTO: Ilustracija

U četvrtak 15. kolovoza 2024. oko 4.35 sati u mjestu Vetovo u Zagrebačkoj ulici, 21-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom, uslijed neprilagođene brzine udario je lijevim bočnim dijelom vozila u zadnji desni dio osobnog automobila kojim je pod utjecajem alkohola od 0,75 promila upravljao 24-godišnjak.

Vozaču starosti 21-godinu je na mjestu događaja naplaćena novčana kazna zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, dok je 24-godišnjaku uručen obvezni prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


Istoga dana, oko 6 sati u mjestu Ovčare, 27-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 0,77 promila upravljao osobnim automobilom, zaspao je i izgubio nadzor nad vozilom te sletio u putni kanal i udario u prometne znakove. Nakon toga je došlo do zanošenja i prevrtanja vozila.

U prometnoj nesreći vozač je lakše ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodila se i prometna nesreća s materijalnom štetom u mjestu Donji Čaglić te bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi na Šokačkoj cesti.
 

Stranica