Potraga za osobom

Slika slike-vijesti/2014 godina/stefica klevistajn.jpg

 U subotu 13. rujna 2014. godine policijskim službenicima je prijavljen nestanak 67-godišnje Štefice Klevištajn s prebivalištem u Požegi u Vilima Korajca ulici. Ona se dva dana ranije

Foto: PU požeško-slavonska

U subotu 13. rujna 2014. godine policijskim službenicima je prijavljen nestanak 67-godišnje Štefice Klevištajn s prebivalištem u Požegi u Vilima Korajca ulici. Ona se dva dana ranije u četvrtak, 11. rujna udaljila u nepoznatom smjeru s adrese prebivališta na „poni“ biciklu crvene boje i s košaricom na prednjem dijelu. Štefica je visoka oko 165 centimetara, jače je tjelesne građe i crne prosijede kose te tamnoplavih očiju, a odaziva se na nadimak Ankica. Kada se udaljila od kuće bila je obučena u trenirku tamnije boje.

Budući da Štefica Klevištajn unatoč poduzetim mjerama traganja nije pronađena, molimo građane koji imaju bilo kakva saznanja o njezinom kretanju ili trenutačnom boravku, da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili jave na telefon 192. Također, informacije se mogu dostaviti i putem e-mail adrese: pozesko-slavonska@policija.hr.



Stranica