Poziv građanima: dostavite lokacije i mjesta na kojima će policija testirati vozače na prisutnost alkohola i droga

Slika /Promet/Stop policija.jpg

Građani svoje prijedloge mogu dostavljati od 11. do 21. travnja 2022. na adresu elektroničke pošte pozesko-slavonska@policija.hr

FOTO: Ilustracija

Na području Policijske uprave požeško-slavonske sukladno akcijama ROADPOL-a (mreža prometnih policija Europe) u razdoblju od 4. do 10. svibnja 2022. godine provoditi će se pojačane aktivnosti usmjerene na nadzor alkohola i droga u cestovnom prometu pri čemu će se koristiti svi raspoloživi uređaji za alkotestiranje i testeri na droge te maksimalno raspoloživ broj službenika.
U  subotu na nedjelju 7./8. svibnja 2022. u vremenu od 7 do 7 sati, policijski službenici će pojačano provoditi nadzor alkohola i droga u cestovnom prometu.
Za pripremu ove akcije pozivamo građane da predlože lokacija koje smatraju ugroženima. Svoje prijedloge mogu dostavljati od 11. do 21. travnja 2022. na adresu elektroničke pošte pozesko-slavonska@policija.hr. Nakon zaprimljenih prijedloga, analizirat će se dostavljeno te će se odabrati lokacije pogodne za nadzor alkohola i droga u cestovnom prometu.
 

Stranica