Poziv građanima: Predložite lokacije za provođenje pojačanog nadzora sudionika u cestovnom prometu pod utjecajem alkohola i droga

Slika /Promet/alkohol, formula za nesreću.jpg

Pozivamo građane da nam do 11. lipnja, na e-mail adresu pozesko-slavonska@policija.hr predlože lokacije na kojima smatraju da bi bilo korisno provoditi pojačani nadzor sudionika u cestovnom prometu pod utjecajem alkohola i droga

FOTO: Ilustracija

U skladu s planom aktivnosti organizacije „ROADPOL-a“ od 17. do 23. lipnja 2024. godine provest će se preventivno-represivna akcija „Nadzor sudionika u cestovnom prometu pod utjecajem alkohola i droga“, dok će se od 21. lipnja u 7 sati do 22. lipnja u 7 sati provoditi 24-satni pojačani nadzor sudionika u cestovnom prometu pod utjecajem alkohola i droga.

Pozivamo građane da nam do 11. lipnja, na e-mail adresu pozesko-slavonska@policija.hr predlože lokacije na kojima smatraju da bi bilo korisno provoditi pojačani nadzor sudionika u cestovnom prometu pod utjecajem alkohola i droga.

Akcijom je predviđeno provođenje mjera usmjerenih na ostvarivanje veće razine sigurnosti u prometu, s ciljem sprječavanja počinjenja prometnih prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola i/ili droga, kao i drugih težih prometnih prekršaja koji utječu na nastanak ili posljedice prometnih nesreća.
 

Stranica