Prije stjecanja prava i pod utjecajem alkohola upravljao traktorom te skrivio prometnu nesreću

Slika /Promet/Leđa_palica.jpg

Budući da je postajala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 44-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama

FOTO: Ilustracija

U utorak 4. lipnja 2024. oko 19.25 sati u Požegi u Ulici Šeovački put, 44-godišnji vozač koji je prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 1,95 promila upravljao neregistriranim traktorom, prešao je vozilom na suprotnu stranu kolnika i prednjim dijelom vozila udario u lijevu bočnu stranu osobnog automobila kojim je upravljala 38-godišnjakinja.

Budući da je postajala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 44-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodila se i prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi na raskrižju ulica Lovre Matačića i Vilima Korajca.
 

Stranica