Prometne nesreće tijekom proteklog vikenda

Slika /auto_policija07.jpg
U subotu, 24. kolovoza 2019., oko 10.45 sati, na županijskoj cesti između mjesta Bektež i Kutjevo, 56-godišnji vozač koji je upravljao motociklom mađarskih nacionalnih oznaka, uslijed neprilagođene brzine sletio je vozilom s kolnika u putni kanal. U prometnoj nesreći vozač i 56-godišnja putnica su teško ozlijeđeni i slijedi daljnje utvrđivanje svih okolnosti navedene prometne nesreće i podnošenje odgovarajućih pismena.

 Istoga dana, oko 12.05 sati, u mjestu Poljana, u Ulici Ljudevita Gaja, 46-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom marke „Audi“, daruvarskih registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine izgubila je nadzor nad vozilom te sletjela u putni kanal, a potom udarila u betonski most u vlasništvu 39-godišnjaka. U prometnoj nesreći je teško ozlijeđen 69-godišnji putnik, a protiv vozačice slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“.
Tijekom proteklog vikenda na području PU požeško-slavonske dogodilo se i pet prometnih nesreća s materijalnom štetom, u Požegi na Trgu Svetog Trojstva i u Osječkoj ulici, te u mjestima Kuzmica, Kraguj i Kadanovci.

Stranica