Prometne nesreće tijekom proteklog vikenda

Slika /auto_policija02.jpg

Tijekom proteklog vikenda bilježimo jednu prometnu nesreću s ozlijeđenom osobom

U petak 25. listopada 2019. oko 16.10 sati u Pleternici u Ulici Ivana Šveara, 29-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,15 promila upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, uključivao se u promet sa obilježenog parkirališta vožnjom unatrag, a da prethodno nije propustio sva vozila prilikom čega je udario u osobni automobil marke „Ford“, zagrebačkih registarskih oznaka, a kojim je upravljao 44-godišnjak. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 29-godišnjak je  u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

U nedjelju 27. listopada 2019. oko 18.25 sati u mjestu Alilovci, 49-godišnji vozač je upravljao neregistriranim, tehnički neispravnim i neosiguranim kombajnom, dok se iza njega osobnim automobilom marke „Audi“, požeških registarskih oznaka kretao 26-godišnji vozač koji nije pravovremeno uočio kombajn uslijed čega je došlo do naleta prednje strane vozila u stražnju stranu kombajna. U prometnoj nesreći 26-godišnjak je lakše ozlijeđen, a protiv 49-godišnjaka slijedi prekršajni nalog.

Tijekom proteklog vikenda na području PU požeško-slavonske dogodila se jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi u Osječkoj ulici i tri bijega s mjesta prometne nesreće, u Jakšiću u Kolodvorskoj ulici i u Požegi u ulicama Županijska i Bana Pavla Šubića.

Stranica