Tri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama

Slika ////auto_policija.jpg

U petak, 22. svibnja oko 19.20 sati u Gradcu, u ulici Stjepana Radića, 14-godišnjakinja je neoprezno pretrčavala kolnik i udarila u bočnu stranu osobnog automobila

            U petak, 22. svibnja oko 19.20 sati u Gradcu, u ulici Stjepana Radića, 14-godišnjakinja je neoprezno pretrčavala kolnik i udarila u bočnu stranu osobnog automobila „vw golf“, požeških registracijskih oznaka, koji se kretao kolnikom navedene ulice. Tom prilikom pješakinja je zadobila lake tjelesne ozljede.
 
            Također u petak 22. svibnja oko 21.05 sati u  Dervišagi, u ulici Matije Gupca, 54-godišnjak pod utjecajem alkohola (1,18 g/kg) prije stjecanja prava na upravljanje upravljao je traktorom „IMT“, požeških registracijskih oznaka, kojemu su bile pridodane dvije poluprikolice. Prilikom prijelaza preko željezničke pruge, a uslijed neispravnosti uređaja za spajanje vučnog i priključnog vozila, došlo je do odvajanja traktorske poluprikolice od traktora dok je druga poluprikolica ostala na pruzi. Na istu je naletio vlak koji je prometovao na liniji Zagreb – Požega. Tom prilikom putnik koji se nalazio na prvoj poluprikolici zadobio je teške tjelesne ozljede.
 
            U subotu 23. svibnja oko 19 sati u Granju, 31-godišnjak pod utjecajem alkohola (1,36 g/kg), prije stjecanja prava na upravljanje, upravljao je teretnim vozilom „tam“, požeških registracijskih oznaka. Po izlasku iz zavoja, uslijed neprilagođene brzine, teretnim vozilom sletio je s kolnika i udario 40-godišnjeg pješaka nakon čega se vozilo prevrnulo. U prometnoj nesreći pješak je zadobio lake tjelesne ozljede.


Stranica