U prometnoj nesreći lakše ozlijeđen 75-godišnjak

Slika /Općenito/Policija1.jpg

Protiv vozača slijedi prekršajni nalog

U petak 24. prosinca 2021. oko 12.20 sati između mjesta Zarilac i Ašikovci, 75-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom i sletio u putni kanal. U prometnoj nesreći 75-godišnjak je lakše ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Istoga dana, oko 16.20 sati između mjesta Mihaljevci i Požega, 31-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,33 promila upravljao osobnim automobilom marke „Opel“, požeških registarskih oznaka, nije se vozilom kretao obilježenom prometnom trakom uz desni rub kolnika prilikom čega je prešao na lijevu stranu i lijevim vanjskim zrcalom udario u lijevo vanjsko zrcalo osobnog automobila marke „Opel“, daruvarskih registarskih oznaka, a kojim je iz suprotnog smjera upravljala 36-godišnjakinja. Nakon prometne nesreće 31-godišnji vozač je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio svoje podatke niti podatke o vozilu kojim je upravljao, no ubrzo je pronađen i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona  o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata dogodila su se dva bijega s mjesta prometne nesreće u Požegi u Ulici Vjekoslava Babukića i u mjestu Gradište.

Stranica