Ugrožavali javni promet, dvojici izrečena uvjetna kazna zatvora

Slika /dreger-2.00.jpg
U petak 15. veljače 2019., oko 22.40 sati u mjestu Bilice, prilikom nadzora prometa, policijski službenici su zatekli 63-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola od 1,60 promila upravljao osobnim automobilom marke „Suzuki“ požeških registarskih oznaka. U subotu 16. veljače 2019., oko 2 sata iza ponoći, u Ulici Stjepana Radića u Požegi, prilikom nadzora prometa, policijski službenici su zatekli 39-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola od 1,76 promila upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“ požeških registarskih oznaka. U nedjelju 17. veljače 2019., oko 1 sat iza ponoći, u ulici Hrvatskih branitelja u Požegi, prilikom nadzora prometa, policijski službenici su zatekli 41-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola od 1,58 promila upravljao osobnim automobilom marke „Ford“ požeških registarskih oznaka. Obojica su smješteni u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja i bit će im izdan prekršajni nalog zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola.
U subotu 16. veljače 2019., oko 10.30 sati u Ulici Vjekoslava Babukića u Požegi, prilikom nadzora prometa, policijski službenici su zatekli 22-godišnjaka koji je kao višestruki počinitelj upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“ požeških registarskih oznaka. On je uhićen i uz optužni prijedlog odveden dežurnom sudcu Prekršajnog odjela Općinskog suda u Požegi, koji mu je nakon ispitavanja odredio kaznu zatvora u trajanju od 20 dana, uz rok kušnje od 3 mjeseca.
 U nedjelju 17. veljače 2019., oko 2.50 sati u ulici Primorskoj u Požegi, prilikom nadzora prometa, policijski službenici su zatekli 57-godišnjaka koji je kao višestruki počinitelj upravljao pod utjecajem alkohola u organizmu od 1,47 promila i u vrijeme dok mu je vozačka dozvola poništena, motociklom marke „Yamaha“ požeških registarskih oznaka. On je uhićen i jutarnjim satima uz optužni prijedlog odveden dežurnom sudcu Prekršajnog odjela Općinskog suda u Požegi, koji mu je nakon ispitavanja odredio kaznu zatvora u trajanju od 20 dana, uz rok kušnje od 3 mjeseca.
 

Stranica