Za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta i pod utjecajem alkohola skrivio prometnu nesreću

Slika /Općenito/policija 2019. -1.jpg

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 42-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama

FOTO: Ilustracija

U subotu 6. svibnja 2023. oko 15 sati u Požegi u Osječkoj ulici, 42-godišnji vozač koji je za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta i pod utjecajem alkohola od 1,27 promila upravljao je osobnim automobilom marke „Volkswagen“, bjelovarskih registarskih oznaka, pretjecao je kolonu vozila na punoj crti. Tom prilikom udario je prednjim desnim dijelom vozila u zadnji lijevi dio osobnog automobila marke „Audi“, požeških registarskih oznaka, kojim je upravljala 65-godišnjakinja koja je skretala na kolni ulaz. Također je utvrđeno da 42-godišnjak za vrijeme vožnje nije koristio sigurnosni pojas te da se kretao brzinom od  83 km/h gdje je ograničenje brzine 50 km/h.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 42-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodila se i prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi na križanju ulica Pavla Radića, Zrinske i Frankopanske.
 

Stranica