Osam prometnih nesreća, troje ozlijeđenih i četvorica napustila mjesto događaja

Slika /POSVETA MOTORA 2018/IMG_2213.jpg

U sudaru osobnog automobila i vlaka teže su ozlijeđena dva muškarca

U petak, 12. travnja 2019., oko 14.25 sati, u Ulici Jurja Križanića u Požegi, 57-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, nije zaustavio vozilo na pružnom prijelazu zbog čega je došlo do udara vlaka u osobni automobil u kojemu su 57-godišnji vozač i 23-godišnji putnik teže ozlijeđeni. U vezi navedenog događaja slijedi daljnje kriminalističko istraživanje.
Istog dana, oko 16.45 sati na raskrižju ulica Franje Cirakija i Vukovarske u Požegi, došlo je do sudara dva osobna automobila. 26-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom marke „Škoda“ požeških registarskih oznaka, oduzela je prednost prolaska 19-godišnjem vozaču osobnog automobila marke „BMW“ požeških registarskih oznaka koji se kretao cestom koja je prometnim znakom označena kao cesta sa prednošću prolaska. U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđena 18-godišnja putnica iz osobnog automobila marke „Škoda“, dok protiv 26-godišnje vozačice slijedi prekršajni nalog zbog oduzimanja prednosti prolaska.
Uz navedene nesreće s ozlijeđenim sudionicima, dogodilo se i 6 prometnih nesreća koje su za posljedicu imale materijalnu štetu i to po jedna u Kusonjama i Alilovcima, dok su u nesrećama u Prekopakri i Ulici braće Radića u Pakracu počinitelji napustili mjesto događaja i za njima se traga, a u nesrećama u Ulici dr. Franje Tuđmana i ulici Varelovac u Požegi, počinitelji su također napustili mjesto događaja ali su naknadno pronađeni i protiv njih slijede odgovarajući optužni prijedlozi.

Stranica