Prometne nesreće

Slika /2018 AKTIVNOSTI EDUKACIJE/Akcija mobitel 12.6/IMG_3369[1].jpg

Dogodile su se tri prometne nesreće, a u jednoj je sudionik lakše ozlijeđen

U srijedu 15. svibnja 2019., oko 14.45 sati u Požegi, na raskrižju Ulice Franje Cirakija i ulice Vukovarske, 71-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Honda“ njemačkih nacionalnih oznaka, prilikom skretanja ulijevo oduzeo je prednost prolaska 42-godišnjoj vozačici, koja je upravljala osobnim automobilom marke „Volkswagen“ novogradiških oznaka, a koja je zadržavala svoj smjer kretanja. Vozačica je lakše ozlijeđena, dok će počinitelju biti izdan prekršajni nalog zbog prekršaja oduzimanja prednosti prolaska.
Istoga dana, oko 16.30 sati u Pakracu, na raskrižju Ulice Matije Gupca i priključne ceste, 57-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom marke „Peugeot“ daruvarskih registarskih oznaka, oduzela je prednost prolaska 29-godišnjem vozaču koji je upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“ daruvarskih registarskih oznaka, a koji se kretao cestom koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska. Prometna nesreća je za posljedicu imala materijalnu štetu, a vozačici će biti izdan prekršajni nalog zbog prekršaja oduzimanja prednosti prolaska.
Također u srijedu, oko 15 sati u Cerovcu, zbog nepropisnog uključivanja u promet 40-godišnjeg vozača koji je upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“ požeških registarskih oznaka, došlo je do udara osobnog automobila također marke „Volkswagen“ požeških registarskih oznaka s kojim je upravljao 19-godišnji vozač u vozilo kojim se vozač nepropisno uključivao u promet, odnosno ne propustivši vozila na prometnici na koju se uključuje. Njemu će biti izdan prekršajni nalog zbog nepropisnog uključivanja u promet.

 

Stranica