U prometnim nesrećama ozlijeđene tri pješakinje

Slika policija05.jpg

Oko 17.20 sati u Požegi, na raskrižju ulica Matice hrvatske i Matije Gupca, 25-godišnja vozačica osobnim automobilom „opel corsa“, požeških registracijskih oznaka, naletjela je na dvije pješakinje starosti 17 i 37 godina koje su kolnik prelazile na obilježenom pješačkom prijelazu. U prometnoj

 Požega

Foto: ilustracija


U ponedjeljak, 28. prosinca 2009. godine oko 17 sati u Požegi, raskrižju Frankopanske i Kvaternikove ulice, 25-godišnji vozač zbog utjecaja alkohola u koncentraciji 2,75 g/kg osobnim automobilom „ vw golf“, požeških registracijskih oznaka, prešao je na suprotnu stranu ceste i udario u prednju stranu osobnog automobila „vw golf“, požeških registracijskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljala 27-godišnja vozačica. Vozač je zadržan u posebnim prostorijama do prestanka djelovanja opojnog sredstva. U prometnoj nesreći oboje vozača su zadobili lake tjelesne ozljede. Protiv 25-godišnjaka slijedi optužni prijedlog.

Nešto kasnije, oko 17.20 sati u Požegi, na raskrižju ulica Matice hrvatske i Matije Gupca, 25-godišnja vozačica osobnim automobilom „opel corsa“, požeških registracijskih oznaka, naletjela je na dvije pješakinje starosti 17 i 37 godina koje su kolnik prelazile na obilježenom pješačkom prijelazu. U prometnoj nesreći vozačica i pješakinje su zadobile lake tjelesne ozljede. Protiv vozačice slijedi obavezni prekršajni nalog.

Na istom raskrižju oko 19 sati, 22-godišnji vozač osobnim automobilom „citroen“, požeških registracijskih oznaka, naletio je na 43-godišnju pješakinju koja je prelazila kolnik na obilježenom pješačkom prijelazu. Uslijed udara pješakinja je pala na kolnik i tom prilikom zadobila teške tjelesne ozljede. Protiv vozača slijedi kaznena prijava.

Tijekom proteklog dana zabilježene su i tri prometne nesreće s materijalnom štetom (u Trenkovu, Štitnjaku i Pakracu).

 



Stranica